Περισσότερα ακόμα εδώ

O Δρ.Αναστάσιος Βεκρής μίλησε σήμερα στη συχνότητα του Αθήνα 9.84 και στη δημοσιογράφο Έλενα Μπρέγιαννη για τη ραγδαία αύξηση των μεταμοσχεύσεων σε μαλλιά και γένια τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, παρά την οικονομική κρίση.

Anastasios VekrisΑνθίζουν οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών

Μπορεί η Ελλάδα να έχει θλιβερή πρωτιά στην ανεργία των νέων με  ποσοστό 56,3%, το υψηλότερο στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ωστόσο υπάρχει μια αγορά που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια άνθιση στην καρδιά της κρίσης: Η μεταμόσχευση μαλλιών. 



Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών, ο αριθμός των επεμβάσεων στην Ευρώπη αυξήθηκε κατά 39% την περίοδο 2010-2012.

Στη χώρα μας η αύξηση των μεταμοσχεύσεων σε μαλλιά και γένια τα τελευταία  χρόνια είναι ακόμα μεγαλύτερη εξηγεί μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 984 και την Έλενα Μπρέγιαννη, ο Πλαστικός Χειρουργός, με μεγάλη εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών,  Αναστάσιος Βεκρής..
Αυτοί  που προχωρούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις είναι άνδρες ηλικίας από  30 έως 35 ετών με κύρια αιτία να βρουν δουλειά επισημαίνει ο κος Bεκρής.

Επιπλέον, όπως εξηγεί ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής,« Με τον ίδιο τρόπο που οι γυναίκες επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό τους για να δείχνουν νεότερες, οι άντρες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν χιλιάδες ευρώ για να έχουν πιο πυκνά μούσια, μαλλιά και φρύδια. Η πλειονότητα των ασθενών μας που έρχονται στην κλινική είναι Έλληνες αλλά μια μεγάλη μερίδα ασθενών ταξιδεύουν στην Αθήνα από την Ευρώπη, την Ασία, και ειδικά τη Μέση Ανατολή, με σκοπό να έχουν πρόσβαση σε θεραπείες υψηλής ποιότητας σε συγκριτικά χαμηλότερες τιμές σε σχέση με άλλες χώρες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...