Περισσότερα ακόμα εδώ

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό....

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβό επισκέφτηκαν σήμερα, μαθητές της ΣΤ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών, συνοδευόμενοι από γονείς, προκειμένου να τους παραχωρήσει συνέντευξη.

Οι λιλιπούτειοι δημοσιογράφοι «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις τον κ. Κασσαβό τόσο για το πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου (παιδική του ηλικία, το επάγγελμά του, τα καθήκοντα του Δημάρχου κλπ.) όσο και για τα καθημερινά ζητήματα της πόλης (Καθαριότητα, πράσινο , παιδικές χαρές, ποδηλατοδρόμους, κολυμβητήριο, αθλητικούς χώρους κλπ). 

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος και οι λιλιπούτειοι δημοσιογράφοι κλείνοντας τη συνέντευξη συμφώνησαν ότι: «Θέλουμε περισσότερους χώρους πρασίνου, πιο πολλές παιδικές χαρές, την πόλη μας καθαρή, πολιτιστικές δραστηριότητες, περισσότερα και καλύτερα σχολεία, αντιμετώπιση της εγκληματικότητας» 

Ο Γιάννης Κασσαβός ιδιαίτερα χαρούμενος από την συνομιλία δήλωσε

« Όλοι εμείς που αγωνιούμε για την ζωή μας και κυρίως για το μέλλον των παιδιών μας κατανοούμε τις ανάγκες των νέων και τους θέλουμε πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια για να αλλάξουμε την πόλη των Αχαρνών σε μια πόλη αντάξια των προσδοκιών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...