Περισσότερα ακόμα εδώ

Τι είναι αυτό που τσακίζει τη σεxουαλική επιθυμία των Ελληνίδων;Κατά καιρούς έχουμε δει πολλές έρευνες που αφορούν τις ανησυχίες των αντρών, αλλά και τα προβλήματα που
αντιμετωπίζουν λόγω του στρες που έχουν για να αποδείξουν ότι είναι καλοί εραστές. Τώρα μια νέα έρευνα έρχεται να μας πληροφορήσει ότι δεν είναι μόνο οι άντρες που αγχώνονται για τις επιδόσεις τους στο σεx, αλλά και οι γυναίκες. 

Μάλιστα, το ακόμα πιο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι αυτή η έρευνα αφορά αποκλειστικά τις Ελληνίδες, οι οποίες παραδέχονται ανοιχτά ότι έχουν μειωμένη σεxουαλική επιθυμία και έχουν δυσκολία να φτάσουν σε οργασμό.


Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το κέντρο σεxουαλικής και αναπαραγωγικής υγείας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, μεγάλο μέρος των Ελληνίδων διακατέχεται από έντονο άγχος σε ότι αφορά την απόδοσή του στο σεx. Αυτό έχει ως άμεση συνέπεια να παρουσιάζουν συχνά και έντονα προβλήματα κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης και να μην την απολαμβάνουν όσο θα έπρεπε. 

Η εν λόγω έρευνα κατέδειξε ότι το 68% των Ελληνίδων που εμφανίζει προβλήματα οργασμού, δήλωσε πως έχει άγχος απόδοσης. Σαν να μην έφτανε αυτό το 54% των Ελληνίδων που νιώθουν πόνο κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής επαφής, εμφανίζουν επίσης ανάλογο άγχος. 

Τέλος, ένα ποσοστό της τάξης του 24% που δηλώνει ότι έχει μειωμένη σεxουαλική επιθυμία, αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα.
Τα στατιστικά στοιχεία της έρευνας του Αριστοτελείου πανεπιστημίου έδειξαν επίσης ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπρόσωπων του ωραίου φύλου που συμμετείχαν σε αυτή, δηλαδή το 95,2%, αντιμετώπιζε προβλήματα με το άγχος, παρά το ότι ήταν σε σταθερή σχέση. 

Ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό στοιχείο ήταν ότι οι περισσότερες Ελληνίδες που ρωτήθηκαν, το 79%, είχαν θέματα με το στρες γενικότερα στη ζωή τους, την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό στις τάξεις των Ελλήνων αντρών φτάνει το 63,9%.

Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...