Περισσότερα ακόμα εδώ

TΑ ΜΥΣΤΙΚΆ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΆΛΑΣ ΓΥΝΑΊΚΑΣ!


Μήπως η λίμπιντό σου έχει φτάσει στα τάρταρα και δεν ανεβαίνεις ούτε με γερανό;
Μήπως απορείς για το πώς μπορούν μερικές γυναίκες (π.χ. Μόνικα Μπελούτσι) να ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα, ακόμα και όταν πλένουν τα πιάτα;
Μήπως θα ήθελες με ένα κλικ να έχεις τον οργασμό στο τσεπάκι σου; Δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τα μυστικά των πιο σεξουαλικών γυναικών, και να γίνεις μία από αυτές!


1. Η σεξουάλα γυναίκα δεν ξεμένει από φαντασιώσεις:
Οι πολύ αισθησιακές γυναίκες δεν περιμένουν να τους έρθει η σεξουαλική όρεξη σαν μάνα εξ ' ουρανού. Αντιθέτως, έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα ερωτικό σενάριο ή φαντασίωση που θα τις κάνει να διεγερθούν. Ταυτόχρονα, γνωρίζουν πολύ καλά το πώς να χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις για να ξυπνούν τη λίμπιντο τους.

Κάντο κι εσύ:
ξόδεψε λίγο από τον προσωπικό σου χρόνο για να εξοικιωθείς με τις αισθήσεις σου και να μάθεις να ερεθίζεσαι πιο εύκολα, μέσω αυτών. Ψέκασε λίγο από το άρωμα του καλού επάνω σου και άρχισε ένα ερωτικό παιχνίδι με τον εαυτό σου. Φόρεσε ένα σατέν νυχτικό που θα αγκαλιάζει αισθησιακά το κορμί σου ή δοκίμασε λίγη σαμπάνια με φράουλες για να μπεις στο ερωτικό κλίμα, με ή χωρίς τον καλό σου δίπλα!


2. Για τη σεξουάλα γυναίκα, το κορμί της είναι ο ναός της:
Μια γυναίκα, σωστή θεά του σεξ δεν χάνει χρόνο και δεν στρεσάρεται με την κυτταρίτιδα που μπορεί να έχει στα μπουτάκια της ή την πρησμένη της κοιλίτσα. Εκείνη γνωρίζει πολύ καλά πως το κορμί της είναι ένας ναός ηδονής με άπειρες αισθησιακές δυνατότητες. Όχι, μην φανταστείς ότι μια τέτοια γυναίκα υποφέρει από εγωπάθεια. Όμως, γνωρίζει πολύ καλά πως να εκμεταλλεύεται το κορμί της για τη δική της ευχαρίστηση πριν απ όλα.

Κάντο κι εσύ:
ξεκίνα σήμερα κιόλας τα μοναχικά παιχνίδια στον καναπέ ή το κρεβάτι σου. Πάρε στα χέρια το οργασμικό σου πεπρωμένο και μάθε από πρώτο χέρι, ποιες είναι οι κινήσεις που μπορούν να σε ξετρελάνουν (εσένα και την κλειτορίδα σου).


3. Η σεξουάλα γυναίκα, γνωρίζει τη δύναμη της στο κρεβάτι:
Το πιο ζόρικο σημείο σε ό,τι έχει να κάνει με τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση που διαθέτεις, είναι το να ξέρεις ποιά είσαι. Στην αρχή της σεξουαλικής σου ζωής, μπορεί να είσαι λίγο ατσούμπαλη, σαν ένα μπουμπούκι που πρέπει να περάσει λίγος καιρός για να ανθίσεις. Για παράδειγμα την πρώτη φορά που θα κάνεις στριπτίζ για τον καλό σου, μπορεί να μπερδευτείς στο στριγκάκι σου και να πέσεις. Το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει και να μην το επιχειρήσεις ξανά. Όπως και να έχει, η φάση "φάτε μάτια ψάρια", θα τον ανάψει έτσι κι αλλιώς (είτε πέσεις, είτε όχι). Το βασικό είναι να γνωρίζεις πόσο ερωτική είσαι (ακόμα και να μην είσαι εξ' αρχής) και φυσικά να το περνάς και στους συντρόφους σου!

Κάντο κι εσύ:
ξεκίνα με ένα αισθησιακό στριπτίζ, προτού περάσετε στο κυρίως πιάτο. Έπειτα, πάρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια σου, με στάσεις υποταγής και πρόσεξε να είσαι τόσο σίγουρη για τον εαυτό σου (ακόμα κι αν μέσα σου, τρέμεις σαν το ψάρι).


4. Η σεξουάλα γυναίκα δεν χορταίνει να μιλάει στο κρεβάτι:

Οι πιο αισθησιακές γυναίκες ξέρουν πολύ καλά ότι ένα βογγητό και μερικά επιφωνήματα, δεν είναι αρκετά για να καταλάβει ο παρτενέρ της, το πόσο απολαμβάνει το σεξ μαζί του. Οι πιο σεξουαλικές γυναίκες, δεν διστάζουν να εκφράσουν και με λόγια (εκτός από επιφωνήματα) το τι τους αρέσει στο σεξ. Όσο πιο λεπτομερής είναι η σεξοπεριγραφές σου, τόσο θα ανάβουν τα αίματα στο σεξ.

Κάντο κι εσύ:
για να πάρεις θάρρος και να μιλάς πιο ελεύθερα και κατά τη διάρκεια της επαφής, ζήτα από τον παρτενέρ σου να κάνει το ίδιο.


5. Η σεξουάλα γυναίκα έχει ως καλύτερο φίλο τον οργασμό της:

Οι γυναίκες που έχουν αστείρευτη σεξουαλική ενέργεια δεν κάνουν προσευχή για να έρθουν σε οργασμό. Ο οργασμός αποτελεί μόνιμο επισκέπτη των σεξογυναικών και φυσικά δεν πιστεύουν ότι τον αξίζουν απόλυτα.

Κάντο κι εσύ:
όπως και τα αρσενικά δεν νοούν να κάνουν σεξ χωρίς να ολοκληρώσουν, έτσι κι εσύ, θα πέφτεις στο πεδίο της μάχης, μέχρι να δεις χαρά στο κρεβάτι σου. Μην παραδίνεσαι αμαχητί, αλλά ζήτα και από τον σύντροφό σου να ικανοποιήσει μέχρι τέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...