Περισσότερα ακόμα εδώ

Η χώρα μας βρίσκεται σε κοινωνικό ΣΟΚ! Αποκάλυψη των γιατρών του ΙΚΑ


ika


Δεν ξέρουμε κατα πόσο αντιλαμβάνεται ο Αντώνης Σαμαράς την κατάρρευση των οικογενειών σε θέματα επιβίωσης και περίθαλψης;; Εχθές από το Freepen έγινε αναφορά σε άρθρο της εφημερίδας Ελευθεροτυπία που αναφέρονταν για το ” επίδομα αλληλεγγύης”.
Από χθες το ψάχνουν που πήγε και δεν πήγε στους ανέργους;;
Απάντηση σοβαρή δεν έχουμε πάρει απο κανένα και όλοι αναρωτιούνται που πήγαν τα λεφτά οεο;

Με αυτά και άλλα πολλά δείχνουν οτι εχει χαθεί η μπάλα και η ανικανότητα με την ανεπάρκεια του κρατικου μηχανισμού βυθίζουν τις οικογένειες περισσότερο στην ανέχεια και την εξαθλίωση. Νοσοκομειακή και ιατρική περίθαλψη καθώς και πρόνοια για τους ελληνες ειναι ανύπαρκτες!
Ένα τραγικό παράδειγμα των όσων συμβαίνουν στον ελληνικό λαό και τις οικογένειες τους ειναι οτι κατα ομολογία των γιατρών ολων των ειδικοτήτων του ΙΚΑ και κυρίως των παιδιάτρων είναι η κίνηση στα ιατρεία του ΙΚΑ εχε μειωθεί κατα 50% χωρίς υπερβολές και σάλτσες!
Γιατί;
Διότι ο κόσμος δεν εχει πλέον βιβλιάριο υγείας λόγω ανεργίας! Έχει λήξει το βιβλιάριο και δεν έχει ανανεωθεί γιατι δεν μπορεί να ανανεωθεί! Και μαζι με τους ανέργους γονείς και τα ανήλικα προστατευόμενα τέκνα τους χωρίς ασφάλεια και περίθαλψη τους έχουν αφήσει στην τύχη τους!
Μονή ελπίδα η προσευχή να μην πάθουν τίποτα γιατι αλλιώς θα πεθάνουν!
Το αντιλαμβανόμαστε το καταλαβαίνουμε;
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η μια από τις τραγικές καταστάσεις που βιώνουν οι έλληνες! Ντροπή και σε αυτούς που βγαίνουν και λένε βλακείες και ψέματα για να παραμυθιάσουν το υπόλοιπο 50% που έχει ακόμα ασφάλεια! Αίσχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...