Περισσότερα ακόμα εδώ

Η ξεφτίλα δεν έχει…..πάτο! Να μην ψάχνουμε να δούμε, γιατί σε 1-2 χρόνια δεν θα πατάει άνθρωπος στο γήπεδο.


Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την έκθεση του παρατηρητή στο Παναχαϊκή - Ολυμπιακό με την ιστορία να πηγαίνει φουλ για κουκούλωμα, όταν πέρσι ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με βαριές ποινές. 

Είναι αυτό, που λέμε, ότι αν αυτή η εξέλιξη ήταν στο στοίχημα δεν θα παιζόταν. Το γνωστό ΔΠ. Μιλάω για την κωλοτούμπα που έκανε ο παρατηρητής του αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής-Ολυμπιακού , που αρχικά είχε γράψει στο φύλλο αγώνα , ότι υπήρξε εισβολή από 15 οπαδούς και των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έξι ημέρες αυτό το «εισβολή από 15 οπαδούς και των δύο ομάδων» μετατράπηκε σε « εισβολή από 15 οπαδούς χωρίς διακριτικά».
Ετσι δεν προκύπτει ευθύνη για καμία από τις δύο ομάδες για την εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ με την πρώτη έκθεση παρατηρητή προέκυπτε ευθύνη και για τις δύο ομάδες, άρα ο κίνδυνος βαριάς τιμωρίας. Με τη νέα έκθεση του παρατηρητή η όλη ιστορία πάει φουλ για κουκούλωμα.
 
Με λίγα λόγια ο μακάκας της ιστορίας είναι ο Παναθηναϊκός, που πέρυσι την διακοπή του αγώνα την πλήρωσε με τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, φυσικά έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0, ενώ του αφαιρέθηκαν δύο βαθμοί από τη νέα περίοδο. Και φυσικά το πρόβλημά μου δεν είναι, γιατί επιβλήθηκε η ποινή στον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί στον επόμενο αγώνα από τότε που διακόπηκε λόγω επεισοδίων δεν εφαρμόζεται ο νόμος και ο παρατηρητής κάνει το άσπρο-μαύρο , για να αθωώσει και τις δύο ομάδες.
 
Η ξεφτίλα δεν έχει πάτο. Και όλος ο κόσμος έχει καταλάβει, ότι όπου εμπλέκεται ο Ολυμπιακός σε επεισόδια ο παρατηρητής …αμολάει αετό . Οι οπαδοί του στα σπάνε, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Εχουν το ελεύθερο από τα αρμόδια όργανα και τους παρατηρητές-ρόμπες. Να μην ψάχνουμε να δούμε, γιατί σε 1-2 χρόνια δεν θα πατάει άνθρωπος στο γήπεδο. Το είπα, ότι ούτε οι αρκετοί υγιείς φίλοι του Ολυμπιακού  θέλουν αυτή την σκανδαλώδη εύνοια σε όλα τα επίπεδα και το δείχνουν , που δεν γεμίζουν το γήπεδο της ομάδας τους στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...