Περισσότερα ακόμα εδώ

Αλλάζει χέρια η ΑΕΚ

Τη γραπτή δήλωση που περίμεναν με τρομερή αγωνία τα εκατομμύρια οπαδών της ΑΕΚ έκανε ο Δημήτρης Βιντιάδης...

Ο Έλληνας εφοπλιστής λοιπόν έκανε ξεκάθαρο πως μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ελήφθη η απόφαση από την οικογένεια του, αλλά και βέβαια από τους συνεταίρους του που θα είναι μαζί σε αυτό το εγχείρημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Το σημείο αυτό είναι το σημαντικότερο γιατί δηλώνοντας ο Βιντιάδης πως θα κατατεθεί πρόταση για το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ πακέτο ξεκαθαρίζει το τοπίο αφού δείχνει πως ΑΠΟΦΑΣΗ των επενδυτών είναι να πάρουν ΑΜΕΣΩΣ το πλειοψηφικό πακέτο πληρώνοντας ένα ποσό πάνω από 10.000.000 ευρώ και λύνοντας ΑΜΕΣΑ το τρομερό οικονομικό πρόβλημα της ΑΕΚ που βρίσκεται μια ανάσα από την πτώχευση. Απομένει λοιπόν ένα βήμα.

Η συμφωνία με τους πιστωτές που δεν είναι λίγοι. Είναι απόλυτα φυσιολογικό οι Βιντιάδης και Χάρις να θέλουν να εκμεταλλευτούν το ρευστό που θα βάλουν στα ταμεία της ΑΕΚ πετυχαίνοντας καλύτερους διακανονισμούς με τους πιστωτές που πριν την εμφάνιση του Έλληνα εφοπλιστή και των συνεταίρων του είχαν αρχίσει να... κλαίνε τα λεφτά τους. Πρόκειται για μια διαδικασία που τρέχει αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ενώ το ίδιο πράγμα είχε πετύχει σχεδόν με όλους τους παίκτες, πλην Τσιάρτα, ο Ντέμης το 2004 ΠΡΙΝ μπει στην με τους εφοπλιστές και τον Τάκη Κανελλόπουλο στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι Βιντιάδης και Χάρις επέλεξαν να το κάνουν πριν ολοκληρώσουν την εξαγορά και σίγουρα η επιτυχία τους θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση του "ντιλ". Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη:

"H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε οτι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας. Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης"

http://www.loutrakiblog.gr/2012/11/blog-post_8099.html#more 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...