Περισσότερα ακόμα εδώ

ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΗ - ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΣΠ. ΒΡΕΤΤΟΣ


Την προτροπή του προς τον κόσμο που τον στήριξε ψήφο κατά συνείδηση  έδωσε ο Σπ. Βρεττος.
Την εύκολη λύση διάλεξε, όταν σε όλο αυτόν τον αγώνα που έκανε τον κατηγορούσαν για συνωμοσία και άλλα.
Όταν ο ίδιος έφυγε από την διοίκηση του Ντούρου εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τον τρόπο που λειτούργησε η παράταξη τη προηγούμενη τριετία.
Κίνηση την οποία σας είχαμε επισημάνει. Ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες του δήμου μας χωρίς να έχει την 
δύναμη, τελικά αν και νέος δεν στάθηκε στο ύψος του όπως τον πίστεψε ο κόσμος που τον στήριξε.
Ίσως γιατί στην παράταξη του Κασσαβού θα βρεις την αλλαγή και όχι την ΣΥΝαλλαγή, δεν υπάρχουν ανοικτές επιταγές, μόνο μια καθαρή νίκη που θα δώσει ο κόσμος στις 25 Μαΐου.



Σπ. Βρεττός: Στο β’ γύρο ψηφίστε κατά συνείδηση

Την προτροπή του προς τους δημότες των Αχαρνών να ψηφίσουν κατά συνείδηση εξέφρασε ο Σπ. Βρεττός, αρχηγός της δημοτικής παράταξης “ΑχαρΝΕΩΝ Ελπίδα” ενώ δήλωσε ότι στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών δεν θα στηρίξει καμία από τις δύο επικρατέστερες παρατάξεις.
Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του κ. Βρεττού:
“Νιώθω την ανάγκη ευχαριστήσω όσους με στήριξαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι προς το όνειρο, μία διαδρομή χωρίς χρηματοδότες και χωρίς μέντορες. Δυστυχώς, οι Δημότες των Αχαρνών αντιλήφθηκαν διαφορετικά το μέλλον της πόλης και τους εύχομαι να δικαιωθούν.

Στις επερχόμενες εκλογές (Β’ Κυριακή) δηλώνω ευθαρσώς ότι δε θα στηρίξω κανέναν από τους δύο εκλογικούς συνδυασμούς, και ζητώ από όσους μας στήριξαν, να ψηφίσουν κατά συνείδηση. Τέλος, θέλω να διευκρινίσω ότι οποιαδήποτε στήριξη από τους υποψηφίους Δημοτικούς-Τοπικούς συμβούλους της παράταξης ΑχαρΝΕΩΝ ΕΛΠΙΔΑ σε κάποιο συνδυασμό, είναι σεβαστή αλλά σε καμία περίπτωση δε με εκφράζει”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...