Περισσότερα ακόμα εδώ

Ανεκτίμητη η κοινωνική προσφορά της "ΑΡΩΓΗΣ"


Επίσκεψη στο κέντρο Διημέρευσης "Αρωγή" που λειτουργεί στο Δήμο Αχαρνών πραγματοποίησε οεπικεφαλής της παράταξης ΑχαρΝΑΙ – Ενεργοί Πολίτες και υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός,συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους της παράταξης.

Το Κέντρο Διημέρευσης "Αρωγή" λειτουργεί από το 2003 στην πόλη μας και σε καθημερινή βάσηφιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες, προσφέροντάς τους δυνατότητες δημιουργικής απασχόλησης και άθλησης.

Ο κ. Κασσαβός ενημερώθηκε από το προσωπικό για το έργο της κοινωνικής δομής και κυρίως για τα λειτουργικά προβλήματα που έχουν άμεση σχέση με τηνέλλειψη διαθέσιμων πόρων, την έλλειψη προσωπικού, την έλλειψη υλικών, μέσων κ.ά.

Οι ανάγκες της "Αρωγής" είναι σήμερα, περισσότερο αυξημένες από ποτέ, ώστε να αντιμετωπιστούν έκτακτα έξοδα που προκύπτουν για τις οικογένειες που προστατεύει (ενοίκια, έξοδα διαβίωσης, φροντιστήρια παιδιών, νοσήλια για σοβαρές επεμβάσεις κλπ), καθώς επίσης και να καλυφθούν οι ανάγκες των ατόμων που φιλοξενούνται στο Κέντρο Διημέρευσης.


Με αφορμή την επίσκεψή του στην "ΑΡΩΓΗ" ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός δήλωσε:
"Η κοινωνική προσφορά της "ΑΡΩΓΗΣ" είναι ανεκτίμητη. Ο Δήμος Αχαρνών οφείλει να ανταπεξέλθει στις θεσμικές του υποχρεώσεις που σχετίζονται με την ΑΡΩΓΗ πέραν του δέοντος.
Υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε το έργο της ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της κοινωνίας
"

http://www.kassavos.gr/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...