Περισσότερα ακόμα εδώ

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»

ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Πίτα και εγκαίνια μαζί... Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε από άποψη κόσμου η πρώτη εκδήλωση για το 2013 της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών «Καπετάν Ευκλείδης»



Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε από άποψη κόσμου η πρώτη εκδήλωση για το 2013 της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών «Καπετάν Ευκλείδης» που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Λέσχης. Άτομα ποντιακής και όχι μόνο καταγωγής αποδέχτηκαν το κάλεσμα για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που αποτελείται κατεξοχήν από νέους ανθρώπους, με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Μωυσιάδη.
ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»Είναι από τις ελάχιστες φορές που ακόμη και ο δρόμος μπροστά από τα γραφεία της Λέσχης γέμισαν από κόσμο, ενώ συγκινημένα ήταν τα μέλη που είδαν πλέον τους κόπους, των λίγων μηνών που βρίσκονται σ’ αυτή τη θέση, να φέρνουν αποτέλεσμα.
Μαζί με την κοπή της πίτας το ΔΣ επεφύλαξε και μία έκπληξη, αυτή των εγκαινίων της αίθουσας εκμάθησης παραδοσιακών χορών. Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες η αίθουσα επισκευάστηκε και είναι πλέον έτοιμη να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αχαρνών, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Ποντιακών Οργανώσεων, καθώς και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος και συγκεκριμένα ο Συνθέτης και Στιχουργός Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Τραγουδιστής Χρήστος Μενιδιάτης. Ευχόμαστε η Λέσχη να πετύχει το στόχο της που είναι η διάδοση και διάσωση του ποντιακού πολιτισμού, αν και τα πρώτα δείγματα αυτό δείχνουν! Βλέπετε όπου μπαίνει μπροστά το κοινό συμφέρον πάντα έχουμε θετικά αποτελέσματα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!
Διαβάστε περισσότερα και vinteo από την εκδήλωση 
Katerina Fani Papastamatiou Kfp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...